Wie zijn wij

foto ThirzaThirza Don, financieel medewerkster

Na afloop van mijn studie Slavische Talen in 2000 ben ik meteen bij Russia Travel/BRIC Travel komen werken. Eerst als zakenreisconsultant en sinds ik kinderen heb als parttime financieel medewerkster vanuit mijn eigen huis, waar ik rustig en geconcentreerd kan werken. Om de week ben ik nog een dag op kantoor, zodat ik mijn gezellige collega’s ook nog geregeld zie en spreek. Als ik hen bezig zie heb ik zeer veel respect voor hoe hard ze werken en voor de kwaliteit die ze leveren!

 

SANYO DIGITAL CAMERA

Reina van den Heuvel, zakenreisconsultant

Na mijn studie Russische Taal- en Letterkunde ben ik in de reiswereld terechtgekomen. Eerst heb ik een paar jaar ervaring opgedaan bij een organisatie voor toerisme en culturele uitwisseling. Vervolgens ben ik overgestapt naar Russia Travel/BRIC Travel. De zakelijke reiswereld is zeer dynamisch en vereist een servicegerichte, persoonlijke aanpak. Deze manier van werken spreekt me zeer aan. Rusland speelt niet alleen in mijn werk een belangrijke rol. Ik zing folkloristische liederen in een Russisch vrouwenkoor, heb jarenlang Russische les aan een Volksuniversiteit gegeven en gedurende 12 jaar heb ik iedere zomer als begeleidster in een kinderkamp in Rusland gewerkt. Kortom, Rusland heeft mijn hart gestolen en ik hoop er nog heel vaak te komen.

 

Marc

Marc Lamers, zakenreisconsultant

Na vele omzwervingen besloot ik ‘iets’ in de reiswereld te gaan doen. In 1996-1997 heb ik in de avonduren de opleiding van de World Travel School gevolgd, waarna ik ben gaan werken bij de KLM. Tevens verzorgde ik vluchten voor het airmiles programma. Via via kwam ik in 1999 bij Russia Travel terecht; een hectische club maar wel leuk! Mijn specialiteit? Moeilijke tickets uitzoeken! Ingewikkelde routes, muziekinstrumenten met een eigen stoel… Never a dull moment!

 

 

Frank wie zijn wij

Frank Zwerver, directeur van BRIC Travel

In 1991 kwam ik voor het eerst in Moskou dat toen nog de hoofdstad van de Sovjet Unie was. Sindsdien heeft Rusland mij niet meer los gelaten. In 1996 ben ik bij reisbureau Russia Travel gaan werken en in 2001 heb ik het bedrijf mogen overnemen. Sinds die tijd heeft het bedrijf zoveel ervaring opgedaan in het verzorgen van visa en zakenreizen wereldwijd dat we onze activiteiten hebben uitgebreid onder de naam BRIC Travel. Het geeft mij veel voldoening wanneer u succesvol zaken doet en BRIC Travel een steentje daaraan kan bijdragen!