Wie zijn wij

 

Ruta Dicke, 
zakenreisconsultant

Ik ben geboren in Litouwen, dat toen nog deel uitmaakte van de Sovjet-Unie. Daar heb ik de HBO-opleidingen Marketing en Automotive Engineering afgerond. Na mijn studie ging ik als administratief medewerkster bij de gemeente werken, maar het was altijd een wens om ander werk te zoeken, in een ander land.
Zo ben ik in 2012 naar Nederland gekomen, en vanaf het eerste moment wilde ik hier blijven. Ik begon meteen de taal leren. Mijn eerste baan was bij PostNL, maar ik had de ambitie om meer te doen. Omdat ik naast Engels, Nederlands en Litouws ook Russisch spreek zocht ik een baan waar ik die taal kon gebruiken. Zo ben ik naar Russia Travel/Bric Travel gekomen. Hier kan ik mijn passie voor talen en reizen dagelijks inzetten!

 

 

Marc

Marc Lamers, zakenreisconsultant

Na vele omzwervingen besloot ik ‘iets’ in de reiswereld te gaan doen. In 1996-1997 heb ik in de avonduren de opleiding van de World Travel School gevolgd, waarna ik ben gaan werken bij de KLM. Tevens verzorgde ik vluchten voor het airmiles programma. Via via kwam ik in 1999 bij Russia Travel terecht; een hectische club maar wel leuk! Mijn specialiteit? Moeilijke tickets uitzoeken! Ingewikkelde routes, muziekinstrumenten met een eigen stoel… Never a dull moment!

 

 

Frank wie zijn wij

Frank Zwerver, directeur van BRIC Travel

In 1991 kwam ik voor het eerst in Moskou dat toen nog de hoofdstad van de Sovjet Unie was. Sindsdien heeft Rusland mij niet meer los gelaten. In 1996 ben ik bij reisbureau Russia Travel gaan werken en in 2001 heb ik het bedrijf mogen overnemen. Sinds die tijd heeft het bedrijf zoveel ervaring opgedaan in het verzorgen van visa en zakenreizen wereldwijd dat we onze activiteiten hebben uitgebreid onder de naam BRIC Travel. Het geeft mij veel voldoening wanneer u succesvol zaken doet en BRIC Travel een steentje daaraan kan bijdragen!