Wie zijn wij

Masha Waagmeester, zakenreis consultant

Ik ben in 2005 van St. Petersburg naar Nederland verhuisd om een Master’s programma in toerisme te volgen. Ik heb voor het eerst kennis met ons bedrijf gemaakt tijdens een stage die onderdeel van mijn studie was. Die stage is wederzijds erg goed bevallen en in 2007 kon ik hier full time komen werken. Het werk bij BRIC Travel spreekt me aan, niet alleen vanwege mijn passie voor reizen, maar ook vanwege het leuke contact met ons veelkleurige klantenbestand!

Marc Lamers, zakenreis consultant

Na vele omzwervingen besloot ik ‘iets’ in de reiswereld te gaan doen. In 1996-1997 heb ik in de avonduren de opleiding van de World Travel School gevolgd, waarna ik ben gaan werken bij de KLM. Tevens verzorgde ik vluchten voor het airmiles programma. Via via kwam ik in 1999 bij BRIC Travel terecht; een hectische club maar wel leuk! Mijn specialiteit? Moeilijke tickets uitzoeken! Ingewikkelde routes, muziekinstrumenten met een eigen stoel… Never a dull moment!

 

 

Frank Zwerver, directeur 

In 1991 kwam ik voor het eerst in Moskou dat toen nog de hoofdstad van de Sovjet Unie was. Sindsdien heeft Rusland mij niet meer los gelaten. In 1996 ben ik bij reisbureau Russia Travel gaan werken en in 2001 heb ik het bedrijf mogen overnemen. Sinds die tijd heeft het bedrijf zoveel ervaring opgedaan in het verzorgen van visa en zakenreizen wereldwijd dat we onze activiteiten hebben uitgebreid onder de naam BRIC Travel. Het geeft mij veel voldoening wanneer u succesvol zaken doet en BRIC Travel een steentje daaraan kan bijdragen!