NRCH nieuwjaars event 8 januari

2020 is het jaar waarin u weer met mede-ondernemers van gedachten kunt wisselen over het zaken doen met Rusland.
Het NRCH (Nederlands Russisch Centrum voor Handelsbervordering) is terug van weg geweest en wil nog steeds uw springplank zijn naar succesvol ondernemen op de Russische markt. Om het nieuwe jaar in te luiden gaan we naar de Europese basketball wedstrijd ZZ Leiden – Enisey Krasnoyarsk. Vooraf aan de wedstrijd geniet u van een buffetmaaltijd en heeft u uitgebreid gelegenheid te netwerken. Ook gaan we, na afloop van de wedstrijd, met ons allen op de groepsfoto met het thuisspelende team!
Na de wedstrijd is er weer ruime gelegenheid tot nabespreken – en netwerken.

 

De avond:

Vanaf 18.00 uur bent u welkom in Sporthal Vijf Meihal (route), Boshuizerlaan 3 in Leiden, alwaar u wordt verwelkomd door voorzitter Bernard Zonneveld.
Tot 20.00 uur geniet u van het buffet en heeft u de gelegenheid te netwerken in de business lounge. Om 20.00 uur begint de wedstrijd en na afloop is de business lounge nog open en zal de groepsfoto met het basketball team worden gemaakt.

De kosten bedragen €59,50 per persoon waarbij kaartjes voor de wedstrijd en gebruik van het buffet inbegrepen zijn. De drankjes moeten wel ter plekke (cashless) worden betaald.

Meld u hier aan en geef aan met hoeveel personen u wenst te komen.

Tot donderdag 8 januari a.s. in Leiden!